Servicii Transport Moloz Ciorogârla – Ilfov

Echipa noastra vine acum si in ajutorul persoanelor din Ciorogarla,judetul Ilfov,ce vor sa scape de molozul si deseurile ramase in urma renovarilor interioare/exterioare sau a constructiilor sau demolarilor.

Personalul nostru calificat se prezinta la domeniul specificat si face toata treaba in locul dumneavoastra,contra unei sume incredibil de mici.Oamenii nostri incarca molozul in saci de rafie si mai apoi in autovehicule,unde dupa sunt transporatati in siguranta catre locurile special amenajate sau gropile de gunoi pentru descarcarea acestora.Nu a fost nicicand mai simplu!

Autovehiculele noastre au masa de 3.5 tone si pot transporta pana la 2000 kg de moloz,astfel incat pentru o comanda normala,un singur transport e de ajuns.Platesti mai putin si scapi imediat de tot molozul nedorit.

Ne respectam clientii,astfel incat raspundem prompt comenzilor si cerintelor acestora,acesta fiind baza pe care ne-am cladit.Respect,seriozitate,punctualitate,sunt doar cateva din calitatile care ne recomanda.